Brabants Winter Circus  pallasso

Het Programma van het Brabants Winter Circus


Het Brabants Winter Circus 

In een wervelende en betoverende show streelt Brabants Wintercircus de harten van jong en oud met een programma vol spanning, sensatie, humor in een nostalgische setting met een poëtische sfeer en theatrale kwinkslag maar toch modern...een samenspel in de piste met artiesten, acrobaten, dieren, jongleurs en onze grappige Pallasso clowns en allen in schitterende kostuums maken de sfeer en beleving compleet onvergetelijk!

 

De mooiste dagen rond de kerst tijd beleef je bij het Brabants Wintercircus bij de Brabanthallen!

Hooggeëerd publiek....... PISTE VRIJ HET SPEL BEGINT!!

Vol TROTS presenteren wij u de volgende Artiesten:


Pallasso Clowns

Pallasso Clowns 

 

De Pallasso clowns: Erico, Marcel lopen door het programma als rode draad en zo zullen zij al snel de lieveling worden van het publiek.

Zij nemen het publiek mee naar een dolkomische wereld waar continu wat gebeurt en de lachsalvo’s aaneengeschakeld zijn.

Een lach op het gezicht is gegarandeerd! Met hun internationale ervaring hebben ze bewezen geen standaard clowns maar pure entertainers vol allure te zijn. Jaren lang weten zij jong en oud te vermaken met komisch top amusement.

 

 


Unicycle act  

Daniel Hassler

 

Daniel al sinds zijn 14e jaar een professioneel eenwielartiest, toen hij in Groot-Brittannië werd gecoacht door een eenwieler van het beroemde Hongaarse Staatscircus. Hij rijdt met hetzelfde gemak op een eenwieler als dat hij op zijn benen staat.

Hij is echt een internationale artiest en heeft in heel Europa en de rest van de wereld gewerkt.

 

Als het maar even op één wiel kan, dan zie je het in deze sensationele act voor je ogen gebeuren.


Allessios Papegaaien

ALESSIO

 

Alessio brengt met zijn papegaaien kleur en charme in de piste van het Brabants Winter Circus. Dit is niet zo maar een nummer maar zo uniek dat hij zelfs bekroond is tijdens het circus festival van Monte Carlo.

Kom genieten van de pratende en zingende papagaaien. Niet alleen in de piste zullen deze dieren hun kunsten vertonen maar ook in vrije vlucht boven de hoofden van het publiek.

Met trots presenteren wij dit nummer tijdens het Brabants Wintercircus!


Wheel of Death

Duo Suspencion

 

Spanning, humor en sensatie zijn de succesfactoren van een wintercircus. Met het contracteren van Duo Suspencion kunnen wij van het Brabants Wintercircus het kopje " Spanning en sensatie" afstrepen.

Het duo presenteert het Rad des Doods waarbij zij tot hoog in de nok levensgevaarlijke kunsten vertonen. Deze waaghalzen zijn voor het eerst te zien in Nederland.

 


Komische Trampoline

Komische Trampoline

 

Bekend van Britains got talent

Zodra hij binnen komt heeft hij de lachers aan zijn broek hangen. Deze vrolijke en charmante artiest laat u een knap staaltje acrobatiek zien op de trampoline met een heuse duikplank dat gepaard gaat met flinke cascades! Na vele circussen waaronder het grote circus roncalli staat ook hij te springen van ongeduld om deze Winter onze piste te betreden.


The Centners spectaculaire jonglage

The Centners

 

Deze artiesten uit Engeland brengen een spectaculaire act, niet zomaar jongleren maar op een rijdende qaud.

Balans en skills die niemand beter beheerst dan The Centners

Deze act een snelle en spannende combinatie van rijden op vier wielen en jongleren!

 

 


Rollerskate

Rollerblades

Zij komen uit Italie en demonstreren met hun rolschaatsen een reeks halsbrekende toeren. Dit alles gebracht op een podium van amper 2 meter diameter. Adembenemend snel in hun voortdurende zoektocht naar evenwicht.


Trio mustafa  Hogedraad

Trio mustafa 

 

Zodra wij het hebben over absolute concentratie en discipline hebben wij het over de act op het hoge draad. Het Trio Mustafa zal zijn kunsten hoog boven de piste presenteren, balancerend op een enkele centimeter dikte aan draad. Waarbij menig harten sneller zullen gaan kloppen, lijken onze acrobaten hun kunsten moeiteloos te presenteren.

Spanning en sensatie ten top tijdens deze act hoog in de nok van het Brabants Wintercircus, gepresenteerd door Trio Mustafa!


Trapeze 

Trapeze 

 

Bij  dit Duo  wordt de ‘trapèze fixe’ een indrukwekkende luchtact, een ode aan de kracht … Niet enkel spierkracht, maar pure en unieke acrobatie waarbij de artiesten elkaar enkel dragen op bijzondere wijze. Kippenvel verzekerd !


Equilibre 

 - Equilibre 

 

Op een originele en buitengewone wijze brengt deze artieste haar bijzondere nummer. Op alleen maar een rond podium wervelt zij zich in de meest ongeloofwaardige bewegingen  en vooral uiterste concentratie waarbij zij boogschiet met haar tenen.

Meesterlijk. Absolute wereldklasse.


Strapaten 

Strapaten 

 

Strapaten zijn een vertrouwd beeld in de circuspiste. Maar wat deze jonge artieste er met al zijn creativiteit van maakt is uniek in de wereld. Zijn actie lijkt eenvoudig, maar is het resultaat van veel kracht, kunde en oefening. 


Anna & Slavek Ricoras

Anna & Slavek Ricoras

 

We hebben allemaal wel eens geprobeerd te fietsen zonder handen, maar wat Anna en Slavek uit tsjechië u laten zien gaat wel even een level verder.

Balans en discipline zijn sleutelwoorden, maar de fietsact is niet de enige bijzonder act die we van dit duo zullen zien....


Edi La Fortes Vrolijke Honden

Edi La Forte

 

Uit Duistland komen de talentvolle viervoeters van Edi La Forte die tijdens hun act in hoog tempo waanzinnige, vertederende maar vooral komische trucs laten zien.

Samen met hun baasje zetten ze de tent op hun kop tot het grote genot van het hooggeëerd publiek!

Piste vrij voor deze ondeugende bende!


Acrobatiek met elagance

Miss Berousek

 

Deze gracieuze artieste uit tsjechië brengt in een ronddraaiende ring  in de piste een act van balans, souplesse én kracht.

De arm- been- en nekspieren van deze dame word aardig op de proef gesteld!

Een betoverd nummer door Miss Berousek


Tempo Jongleur

DANIEL DOORNKAMP 

 

Deze Nederlandse tempo jongleur bereikt al op hele jonge leeftijd een act van wereldniveau! Nadat hij in 2017 het beste jonge circustalent van Nederland werd in “Circus Got Talent” ging zijn carriere in een vogel vlucht. Afgelopen jaar schitterde hij met zijn nieuwste act in Kerstcircus Enschede en hij kreeg hiervoor een publieksprijs.

Op zijn 21ste heeft hij de  uitstraling van een doorgewinterde circusartiest die al tientallen jaren meegaat, met een weergaloos perfecte presentatie van zijn super creatieve act die veel meer voorstelt dan een paar balletjes opgooien. Hij vertelt er een verhaal mee en daar draait het om in de moderne presentaties van je circusact. Altijd net dat niveau hoger dan je zou willen bereiken.


Spreekstalmeester

Tonie Teuteberg

 

"Hooggeëerd publiek!"

Last but not least een spreekstalmeester/presentator die de ceremoniemeester van uw circus show is, en wie is er de top op dat gebied niemand minder dan onze eigen Tonie Teuteberg , pratend en zingend zal hij u meenemen in de wereld van het Brabants Wintercircus en met vol enthousiasme brengt hij u in de juiste sfeer soms serieus maar altijd met een vleugje humor . 


Alle vernoemde Artiesten zijn onder voorbehoud ivm pandemie Covid19, wijzigingen voorbehouden.

(aangezien we werken met verschillende nationaliteiten is het mogelijk dat de artiesten door corona niet kunnen reizen, dit uit overmacht)

 

Brabants Winter Circus maakt gebruik van beeldmateriaal van div. fotografen.
Graag willen wij bedanken: Fotografie O.A.: Ron Mikkenie, Jack Apon, Dirk-jan Ranzijn en Friedrich Klawiter.